Şantiere navale şi offshore

Brand Energy este partenerul recunoscut al multor mari şantiere navale şi comerciale, docuri şi docuri de întreţinere. Brand Energy se distinge atât prin ingeniozitate, cât şi prin resursele necesare de care dispune în asigurarea unor materiale de izolaţie şi placare rezistente la apa de mare şi în conceperea celor mai eficiente şi rentabile strategii de “re-lansare la apă”.

Proiectele de construcţii navale, fie că sunt pentru stat, companii sau persoane, impun cerinţe deosebit de speciale. Brand Energy lucrează cu sisteme de schele special concepute pentru construcţia navală, permiţând urmărirea exactă a conturului navei. Sistemul poate fi construit şi ca structură autonomă pentru a întruni de pildă cerinţele unei vopsiri standard a iahturilor pentru curse. De asemenea, pentru a spori posibilităţile de acces, dispunem de o gamă completă de turnuri de scară, turnuri de aluminiu, podini de acces şi de lucru. Pentru finisaje oferim soluţii de etanşare pentru a crea un mediu de lucru fără praf. În cazul şantierelor navale în care ambarcaţiunile trebuie mutate în docuri sau diferite spaţii, angajaţii noştri vă stau la dispoziţie pentru demontarea şi reasamblarea în cel mai scurt timp a oricărei configuraţii de acces.

Unităţile plutitoare din larg aduse pe docuri uscate pentru a fi reparate, verificate sau transformate, necesită o pricepere deosebită în asigurarea accesului la locurile de intervenţie.  Experienţa îndelungată a companiei Brand în acest domeniu, include şi furnizarea şi montarea de schele special concepute, precum elementele plutitoare pentru punte şi interior, în vederea facilitării înlocuirii echipamentelor, ţevilor, jgheaburilor de cablu şi conductelor de ventilaţie.

Configuraţia platformelor aflate în larg nu este în nici un caz mai simplă acum, iar spaţiile în care trebuie să lucreze muncitorii devin din ce în ce mai mici. Presiunea impusă de aceste condiţii este amplificată de multitudinea de discipline şi activităţi ce se desfăşoară simultan în cadrul aceluiaşi proiect de construcţie sau întreţinere, iar situaţia se complică şi mai mult dacă amintim şi de graficele de execuţie extreme de stricte. Graţie multor ani de experienţă, Brand Energy este familiarizată cu aceste scenarii, putându-vă oferi nenumărate sfaturi şi recomandări pentru minimalizarea neajunsurilor şi stresului.


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko