Offshore

Producţia de ţiţei şi gaze naturale reprezintă o activitate neîntreruptă, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în unele dintre cele mai ostile medii de pe planetă. Pe plan internaţional, sute de specialişti ai Brand Energy sprijină unii dintre cei mai renumiţi clienţi din acest sector industrial, pentru a asigura buna funcţionare şi continuitatea operaţiunilor, în condiţii de siguranţă şi cu pierderi minime datorate întreruperilor de producţie.

Soluţiile PMP (Program de Mentenanţă Preventivă) Brand Energy se bazează pe o abordare multidisciplinară a întreţinerii sondelor, platformelor de compresie, de producţie şi a platformelor satelit. Producem materiale izolatoare prefabricate şi furnizăm sisteme de schele personalizate, uşor de ridicat, graţie numărului minim de componente. Pentru a optimiza cheltuielile cu manopera pe platformele maritime, angajaţii Brand Energy & Infrastructure Services sunt multifuncţionali: aceştia nu sunt specialişti doar în lucrări de schelărie şi izolaţie, ci şi în vopsire, sudură, trasare şi acces pe coarde.

În cazul urgenţelor survenite în larg, este esenţial ca personalul să fie unul instruit adecvat, pentru a putea acţiona imediat şi eficient, în sensul asigurării siguranţei întregului echipaj şi a instalaţiei. În consecinţă, fiecărui angajat al Brand Energy & Infrastructure Services i se cere să urmeze anumite programe de instruire specifice acţiunilor desfăsurate în larg, inclusiv cursuri de prim ajutor şi combatere a incendiilor.

La fel de importantă pentru reducerea cheltuielilor cu manopera pe platformele maritime este şi planificarea logistică. Brand îşi aduce aportul în acest sens, graţie experienţei sale în organizarea activităţilor logistice speciale, inclusiv programarea zborurilor pe platforme, pentru a asigura implementarea de soluţii extrem de sigure, cu un impact pozitiv major asupra termenelor de execuţie.


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko