Industria farmaceutică

Implicaţiile contaminării în industriile farmaceutică, chimică şi biotehnică fac ca standardele de ingienă să fie mai stricte chiar şi decât cele din industria alimentară. Atât angajaţii, cât şi materialele şi sculele trebuie să respecte aceste cerinţe de igienă. Brand Energy se bucură de o experienţă şi calificare de excepţie în acest domeniu, echipele noastre fiind special instruite şi experimentate în ceea ce priveşte lucrul în mediile farmaceutice.

Înainte de a demara orice nou proiect, echipa Brand Energy va lua măsurile de precauţie cerute. Locul în care se desfăşoară lucrările de întreţinere este ţinut sub presiune cu ajutorul unei soluţii de etanşare speciale, care împiedică răspândirea prafului şi minimalizează riscul de contaminare a procesului de producţie.

Toţi tehnicienii Brand Energy poartă îmbrăcăminte de protecţie igienică, anti-praf. Folosim exclusiv materiale izolatoare fără fibre şi anti-praf, care sunt prefabricate în afara şantierului, ori de câte ori acest lucru este posibil. Fluxurile de aer, fluxurile de lucru şi fluxurile de deşeuri sunt toate luate în considerare în încercarea de a reduce cât mai mult impactul asupra mediului de lucru.

Lucrăm în strânsă colaborare cu dumneavoastră, pentru a ne asigura împreună că Bunele Practici de Fabricaţie (GMP) sunt în continuare respectate şi că orice întrerupere a producţiei se rezolvă cât mai rapid posibil, cu sprijinul nostru.


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko