Industria energetică

Industria energetică este acum în lumina reflectoarelor, mai mult decât oricând. În ciuda cerinţelor de mediu din ce în ce mai stricte şi a creşterii responsabilizării publicului larg, consumul de energie pe plan mondial continuă să fie în creştere. Noi centrale energetice îşi fac apariţia, iar infrastructura existentă continuă să se dezvolte şi să fie actualizată. Brand Energy posedă o vastă experienţă şi un nivel înalt de expertiză pe plan internaţional, în construcţia şi întreţinerea principalelor instalaţii de producere a energiei electrice. Experienţa noastră este dovedită în toate sectoarele pieţei energetice, de la centrale electrice de mici dimensiuni pe gaz şi centrale de obţinere a energiei din deşeuri (WTE), până la uzine nucleare de mari dimensiuni, pe cărbune şi biomasă.

Centralele energetice necesită în mod evident un grad înalt de vigilenţă în termeni de siguranţă. Prin urmare, lucrul în apropierea echipamentelor de înaltă tensiune, lucrul la înălţime şi lucrul în medii cu temperaturi ridicate nu pot fi concepute în absenţa unei instruiri speciale, care să beneficieze de o permanentă actualizare. Toţi angajaţii Brand Energy iau parte la programe de instruire speciale, adaptate sectorului industrial vizat, iar managerii ţin cu regularitate şedinţe de prezentare a metodologiei de aplicare a normelor de securitate şi de mediu, asigurându-se în acest fel că cerinţele clientului sunt pe deplin respectate şi înţelese.

În rutina lor zilnică, echipele noastre de angajaţi bine instruiţi, îşi folosesc experienţa în lucrul la înălţime pentru a oferi soluţii sigure de schelărie şi acces pe unele dintre cele mai înalte coşuri şi cazane din lume. Totodată, pre-asamblăm şi livrăm o gamă largă de materiale izolatoare de înaltă calitate, special concepute pentru a rezista la temperaturi extreme.

Intreruperile de producţie sunt extreme de costisitoare în industria energetică, chiar şi atunci când sunt programate. Penele de curent sunt defavorabile şi din perspectiva PR-ului, având un impact imediat asupra publicului. Reţeaua noastră globală de centre de aprovizionare şi service ne permite să răspundem rapid oricăror opriri de urgenţă şi revizii programate.
Suntem calificaţi şi dedicaţi sprijinirii activităţii electrocentralelor în toate etapele ciclului lor de viaţă, de la darea lor în exploatare până la scoaterea din uz a acestora.


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko