Întreţinere industrială | O abordare multidisciplinară

Experienţa vastă a Brand Energy în sectoarele industriale ne-a permis să dezvoltăm o gamă largă de servicii specializate pentru a răspunde oricăror cerinţe şi pentru a reduce la minim costurile de întreţinere ale fiecărui complex industrial.

În timpul unei revizii, este esenţial ca înaintea repornirii să fie efectuate simultan o serie de operaţii diferite. În cazul unei revizii obligatorii sau necesare, avem un centru de coordonare bine stabilit, în care gestionăm şi organizăm toate activităţile, interne şi externe, pentru a ne asigura că diferitele etape vizate sunt atent sincronizate, întrucât opririle de producţie pot fi foarte costisitoare. Lucrăm cu o echipă de întreţinere cu vechime în domeniu, iar prin abordarea noastră structurată şi bine organizată, putem garanta că nicio întrerupere nu durează mai mult decât este strict necesar.

Mentenanţă bazată pe planificare 

Întreţinerea şi izolarea defecţiunilor sunt esenţiale pentru prevenirea distrugerii echipamentelor şi facilităţilor. În colaborare cu clienţii noştri, dezvoltăm programe de mentenanţă pe termen lung, pentru a găsi întotdeauna soluţia potrivită. Abordând mentenanţa ca o activitate planificată, prevenim nevoia unor soluţii improvizate costisitoare, ţinând astfel cheltuielile de întreţinere sub control. Un alt beneficiu major al capacităţii noastre de a interveni la timp, îl reprezintă consumul redus de energie şi implicit reducerea cheltuielilor, graţie verificărilor preventive CSI (Coroziune sub izolaţie).


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko