Servicii complete de acces | Abordare unică multiprodus

Brand Energy a dezvoltat o abordare unică multiprodus, privind furnizarea de servicii complete de acces în cazul fiecărui proiect, oferind clienţilor noştri o soluţie optimizată. Avem una dintre cele mai extinse game de opţiuni şi soluţii din domeniu, de la sisteme de schele tradiţionale sau sistematizate, la acces mecanizat.

Echipele de management de proiect vor colabora cu dumneavoastră pentru a dezvolta un plan de acces inteligent pentru noua dumneavoastră construcţie industrială, revizie sau program de mentenanţă planificată. Puteţi conta pe alegerea combinaţiei optime de produse pentru a oferi o soluţie de acces, care să asigure productivitatea maximă a şantierului dumneavoastră, în condiţii de siguranţă maximă.

Soluţii standard şi personalizate

Flexibilitatea gamei noastre de produse accentuează caracterul adaptabil al acesteia, iar noi suntem adepţii găsirii de soluţii inteligente pentru cele mai complexe proiecte.

Facem parte dintre puţinii furnizori mondiali, complet integraţi, având capacitatea de a oferi soluţii complete de acces. Pe baza cerinţelor specifice proiectului şi nu pe baza catalogului, dezvoltăm un plan de acces personalizat, având în vedere soluţia de acces cea mai potrivită fiecărei construcţii.

Soluţiile noastre pot avea la bază orice combinaţie de echipamente de acces şi de lucru, de la MASTCLIMBERS™, MEWP’ sau platforme de acces suspendate, la schele sau turnuri de acces  - toate de la un singur furnizor. 

Capacitate de proiectare şi executare

Inginerii şi proiectanţii noştri au cunoştinţe temeinice privind normele, cerinţele, codurile şi calificările specifice necesare. În plus, experienţa bogată, câştigată participând la unele dintre cele mai mari şi mai complexe proiecte din lume, în medii „vii“ şi proiecte desfăşurate în mai multe etape, în care proiectarea de soluţii cu impact redus sunt esenţiale în atingerea succesului.

Inginerii noştri îşi folosesc ingeniozitatea şi expertiza de specialitate, împreună cu cele mai noi tehnologii computerizate pentru proiectarea de soluţii care să rezolve/preîntâmpine problemele şi, în acelaşi timp, să genereze economii. Inovaţiile pot reprezenta noi căi de utilizare a metodelor vechi, noi aplicaţii pentru produsele existente sau ceva cu totul nou.

Esenţiale pentru succesul nostru sunt echipele noastre speciale de cercetare şi dezvoltare, care depun eforturi constante pentru dezvoltarea de soluţii mai inovatoare şi mai eficiente pentru problemele de zi cu zi ale clienţilor noştri.


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko