Sănătate & Siguranţă – Prioritatea noastră numărul unu

Corporația Brand pune întotdeauna siguranța în muncă pe primul loc. Determinarea noastră de a avea un mediu de lucru sigur stă la baza modului nostru de operare, iar sistemele, programele și politicile noastre privind protecția muncii, cuprinzătoare și aprofundate sunt concepute pentru a implica întreaga forță de muncă în asigurarea siguranței muncii în cadrul tuturor proiectelor noastre.

Cinci piloni si siguranței în muncă

Construirea unui program cu adevărat eficient pentru siguranța în muncă este un demers similar cu construirea unei case rezistente și începe cu o fundație stabilă. La Brand, credem în cinci elemente esențiale ce vizează protecția muncii: este vorba de procesele și al sistemele noastre de management al protecției mediului înconjurător, al sănătății și siguranței în muncă (EHS), care reprezintă fundația solidă pentru cultura și performanțele noastre excelente în siguranța muncii și care ne ajută totodată să elaborăm strategii eficiente vizând protecția muncii la toate nivelele companiei noastre.

Sistemul de intervenție a angajutului

Programul de voluntariat al companiei Brand, denumit Sistemul de Intervenție a Angajatului (Employee Intervention System - EIS), bazat pe acordarea de stimulente, este programul nostru pentru protecția muncii care funcționează prin implicarea angajaților din teren, folosind metoda de îmbunătățire continuă "Kaizen".

Sistemul de supraveghere a problemelor privind siguranța muncii

Sistemul de supraveghere a problemelor privind siguranța muncii (SOS) întreține un climat pro-activ și de responsabilitate la nivelul supervizorilor prin observații și analize de la egal la egal, cu impact pozitiv asupra dezvoltării capacităților de leadership .

Auditurile privind Managementul Siguranței Muncii

Auditurile privind Managementul Siguranței Muncii (MSR) sunt parte integrantă a sistemului Brand care urmărește să asigure siguranța în muncă și sunt cerute la toate nivelele de management. Auditurile MSR folosesc metoda "Du-te și vezi" și se bazează pe observații făcute în teren, obținându-se astfel mult mai mult decât o înțelegere superficială a modului cum se desfășoară procesele vizând protecția muncii în teren.

Sisteme de audit

Sistemul de audit Gold Link al companiei Brand reprezintă o evaluare internă complexă, care se desfășoară pe mai multe niveluri, a sistemelor și proceselor de asigurare a protecției muncii pe un șantier; are la bază inspecții, interviuri și o analiză a documentației.

Rețeaua de formare continuă Brand Learning Network

Rețeaua de formare continua Brand Learning Network (BLN) este sistemul nostru de ultimă generație pentru managementul învățării aspectelor legate de conformitatea cu normele și prevederile legale în vigoare și pentru instruirea privind activitatea desfășurată. Sistemul se aplică pe întreg parcursul carierei, prin folosirea de resurse web, ceea ce face ca toate trainingurile și instruirile să fie accesibile tuturor angajaților Brand.

Valorile noastre legate de siguranța în muncă

În cadrul Brand, muncim cu toții din greu pentru a ne asigura  că angajații noștri se întorc acasă în aceeași condiție sau chiar într-o condiție mai bună decât cea pe care au avut-o când au plecat, zi de zi și facem eforturi pentru ca nimeni, niciodată să nu fie rănit. Dacă luăm în calcul că pe această valoare se construiește cultura noastră de protecție a muncii, în funcție de care ne ghidăm activitatea, și dacă ne raportăm la suita de premii care ne-au fost acordate pentru performanțele noastre privind siguranța în muncă, putem înțelege cu ușurință că Brand e mai mult decât o companie cu un program excelent vizând protecția muncii: Brand e o companie sigură.


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko