Experienţă bazată pe o lungă istorie

2014

În data de 4 iulie 2014,  Harsco Infrastructure România și-a schimbat denumirea legală în Hunnebeck România SRL și este filială cu drepturi depline a corporației Brand Energy & Infrastructure Services.

2013

În septembrie 2013, Corporaţia Harsco a anunţat un contract de vânzare a diviziei de infrastructură, în vederea creării unei asocieri în participaţiune cu Clayton, Dubilier & Rice. Prin această tranzacţie, divizia de infrastructură fuzionează cu Brand Energy & Infrastructure Services, Inc., pe care CD&R a achiziţionat-o, de asemenea, recent, iar noua companie rezultată din fuziune va funcţiona ca unic furnizor de servicii industriale specializate pentru sectoarele de energie şi infrastructură din toată lumea.

2010

Toate companiile specializate în acces, cofrare şi întreţinere industrială, achiziţionate de către Harsco în decursul anilor, şi-au unit forţele pentru a opera sub un singur nume - Harsco Infrastructure. Astfel a luat fiinţă unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de echipamente de cofrare, schele, acces motorizat şi de servicii industriale.

2009

Harsco achiziţionează ESCO Interamerica, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de inginerie pentru lucrări de infrastructură din America Latină şi Caraibe. Această achiziţie consolidează în mare măsură prezenţa Harsco pe piaţa sud-americană.

Bell Scaffolding Group este achiziţionată de Harsco. Compania operează în şapte locaţii din Australia şi aduce un plus major de expertiză în regiune.

Harsco achiziţionează Nicol UK , specializată în furnizarea de schele si servicii de izolaţii şi vopsitorie, pentru construcţia de noi facilităţi sau programe de mentenanţă, marilor clienţi din industrie, petrochimie şi din sectorul energetic din tot Regatul Unit al Marii Britanii. Achiziţia consolidează capacitatea companiei Harsco de a oferi servicii multidisciplinare clienţilor săi din această regiune.

Harsco semnează un acord de fuziune de importanţă istorică cu compania de stat Zhejiang Construction Materials Corporation, unul dintre cei mai mari antreprenori din construcţii din China.

2008

Harsco achiziţionează Sovereign Access Services. Această companie, cu două filiale în Birmingham şi Newcastle, întregeşte expertiza şi experienţa Harsco în ceea ce priveste lucrul cu platforme suspendate si platforme suspendate căţărătoare din Regatul Unit al Marii Britanii.

Harsco încheie tranzacţia de achiziţionare a Buckley Scaffolding (NI) Ltd cu sediul în Belfast. Buckley Scaffolding, cu o istorie de peste 50 de ani, este unul dintre cei mai renumiţi furnizori de servicii de schelărie din Irlanda de Nord.

Extinderea pe plan internaţional avansează şi ea cu rapiditate, înfiinţându-se companii în Peru, România, Rusia şi Africa de Sud.

2006

Harsco achiziţionează Cleton Industrial Maintenance Services. Compania este specializată în furnizarea de servicii de schelărie şi izolaţii pentru întreţinerea unora dintre cele mai mari rafinării de petrol, combinate petrochimice şi fabrici de prelucrare din ţările Benelux şi Germania.

2005

In noiembrie 2005, Harsco achiziţionează Hünnebeck Group GmbH, al treilea cel mai mare furnizor european de cofraje şi sisteme de schele. Având subsidiare în 12 ţări, în Europa şi în Orientul Mijlociu, achiziţia Hünnebeck Group GmbH completează reţeaua Harsco cu ţări precum Germania, Austria, Ungaria, Norvegia şi Suedia.

2004

După cumpărarea unui pachet majoritar în 2001, Mastclimbers Ltd este complet achiziţionată de către Harsco în 2004, asigurându-i acesteia o poziţie de lider pe piaţa platformelor căţărătoare de lucru  din Regatul Unit al Marii Britanii. Totodată, experienţa din cadrul companiei a permis implementarea acestui produs specializat, Harsco oferindu-l acum în toate locaţile în care activează.

2003

Harsco achiziţionează fostul său distribuitor din Australia, Raffia Contracting Pty, precum şi compania soră a acesteia, Tower International Pty, ambele cu sediul în Sydney. Achiziţia permite astfel companiei Harsco să creeze o bază solidă pentru serviciile sale de acces în curs de dezvoltare şi să-şi consolideze poziţia de furnizor de echipamente de închiriat pe piaţa australiană a construcţiilor.

2002

Harsco achiziţionează furnizorul de soluţii pentru organizarea de evenimente Seating Contracts şi-şi lansează divizia pentru organizări de evenimente ca SGB Eventlink în regatul Unit al Marii Britanii – oferind o gamă completă de produse de infrastructură pentru evenimente de la scaune şi soluţii de acoperire temporară la garduri, panouri publicitare şi căi de acces temporare.

2001

Harsco achiziţionează Scafform, fostul său distribuitor din Irlanda şi îşi restabileşte prezenţa în regiune.

2000

SGB Services Ltd se alătură companiei Harsco.  Împreună cu Patent, achiziţia marchează intenţia strategică de a deveni unul dintre cei mari furnizori din lume de schele şi cofraje şi de produse derivate şi servicii de acces.

1998

SGB achiziţionează compania olandeză de izolaţii ADB. Începutul serviciilor industriale multidisciplinare.

1964

Patent Construction Systems este asimilată de Harsco. 

Anii 1950

În anii 1950 Patent începe să furnizeze sistemele de cofrare Hünnebeck pe piaţa americană. Acest pas vine după o scurtă perioadă de adaptare a sistemelor de schele existente şi de dezvoltare a propriilor sisteme personalizate, după ce a penetrat prima dată piaţa cofrajelor în anii 1940.  

1949

SGB se lansează pe piaţa accesului mecanizat în 1949 cu gama de platforme hidraulice Simon.

1929

Dr. Emil Mauritz Hünnebeck fondează compania Rautennetz GmbH în Essen, Germania, consacrată proiectării şi fabricării de “plasă romboidală” concepută de fondatorul său. In 1961 compania devine cunoscută ca Hünnebeck GmbH.

1919

Daniel Palmer-Jones fondează Scaffolding Great Britain (SGB), lansând imediat un produs denumit ‘Universal Coupler’ (Cuplaj universal) care continuă să fie folosit la scară largă în industria de schele de azi. Încă de la început SGB s-a dovedit a fi un furnizor inovator în domeniul construcţiilor.

1909

În SUA, cele trei companii Pitou, Beinecke şi Davidson, fondează Patent Scaffolding. În acelaşi an, odată cu introducerea unui sistem de schele de mare capacitate portantă, compania stabileşte noi standarde în privinţa siguranţei echipamentelor de acces. 

1853

Se fondează Harrisburg Car Manufacturing Corporation. Numele companiei se schimbă în 1935 în Harsco (Harrisburg Steel Corporation).

 


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko