Stiri Brand

Vă invităm să vizitați rubrica noastră de noutăți pentru a fi la curent cu cele mai noi informații legate de activitatea , produsele și proiectele companiei Hunnebeck România.

Alege o categorie

2017-03-28 Depozitul Hunnebeck România din sudul țării, mai aproape de Capitală

Depozitul de echipamente din Ploiești și birourile din Pipera-Tunari (Ilfov) ale Hunnebeck România au fost mutate într-un spațiu mai generos și mai apropiat de Capitală.

 

2015-10-13 Eveniment dedicat sănătății și siguranței muncii la Hunnebeck România

Hunnebeck România, asemeni celorlalte filiale ale companiei Brand,  acordă o foarte mare importanță aspectelor legate de siguranța muncii. Un obiectiv prioritar al companiei este ca toți angajații să se întoarcă acasă în aceeași condiție sau chiar într-o stare mai bună decât cea cu care au plecat dimineața la serviciu.

2015-10-07 Hunnebeck România deține certificarea ISO 9001:2008

Hunnebeck România  a implementat și aplică un Sistem de Management al Calității conform cu standardele ISO 9001:2008 pentru prestarea de servicii industriale (execuție, montare, demontare și închiriere schele industriale Cuplok, execuție izolații tehnice și servicii de vopsitorie).

2015-07-16 Politica referitoare la calitate

Implementarea propriei politici de calitate se bucură de o atenție deosebită din partea echipei manageriale.

Având în vedere concurența tot mai acerbă în domeniul serviciilor industriale prestate de firma noastră, suntem conștienți că în perioada care urmează caracteristica cea mai importantă a serviciilor noastre trebuie să fie calitatea.

2013-11-27 Clayton, Dubilier & Rice decid fuziunea Brand Energy & Infrastructure Services cu Harsco Infrastructure pentru a forma o nouă companie de 3 miliarde USD

Brand Energy & Infrastructure Services (“Brand”), Clayton, Dubilier & Rice (“CD&R”) şi Harsco Corporation (NYSE:HSC) (“Harsco”) au anunţat astăzi finalizarea tranzacţiilor prin care divizia Infrastructură a companiei Harsco va fuziona cu Brand. CD&R va deţine majoritatea acţiunilor în cadrul noii companii, care va opera sub numele de Brand Energy & Infrastructure Services şi care se estimează că va genera un venit anual pro-forma de aproape 3 miliarde USD.

2013-09-16 HARSCO VINDE DIVIZIA DE INFRASTRUCTURĂ ÎN VEDEREA CREĂRII UNEI ASOCIERI ÎN PARTICIPAŢIUNE

Harsco vinde divizia de infrastructură în vederea creării unei asocieri în participaţiune cu Clayton, Dubilier & Rice; Divizia de infrastructură va fuziona cu Brand Energy pentru a forma o companie de 3 miliarde USD.  Harsco va primi 300 milioane USD bani gheaţă şi un pachet de 29% din acţiunile noii companii. Harsco va găzdui azi o conferinţă telefonică la ora 10:30 ora Coastei de est pentru a discuta tranzacţia.

Harsco Corporation, furnizor global de servicii industriale diversificate (NYSE:HSC), a anunţat azi un contract de vânzare a diviziei de infrastructură Harsco în vederea creării unei asocieri în participaţiune cu Clayton, Dubilier & Rice („CD&R”), o tranzacţie prin care divizia de infrastructură va fuziona cu Brand Energy & Infrastructure Services, Inc. („Brand”), pe care CD&R a achiziţionat-o de la First Reserve. Noua companie, care va păstra denumirea Brand Energy & Infrastructure Services, va fi unic furnizor de servicii industriale specializate pentru sectoarele de energie şi infrastructură din toată lumea.

 

2013-03-11 Harsco Infrastructure, nominalizată la premiul Specialistul Anului 2012

Compania Harsco Infrastructure a fost nominalizată la premiul Specialistul Anului, categoria Acces şi Eşafodaj, pentru anul 2012.

Harsco s-a înscris în competiţie cu proiectul său privind construirea noului teatru din Bordeaux, Franţa. Prin acest proiect se urmărea construirea unui nou teatru într-un spaţiu restrâns, cu acces limitat. Specialiştii Harsco au conceput şi au construit un sistem de grinzi cu zăbrele de susţinere prin care restricţiile impuse de spaţiul limitat au fost depăşite şi care a permis construirea principalelor elemente de rezistenţă.

2011-01-14 Harsco primeşte noi comenzi în sectorul industrial din Olanda cu o valoare totală de 9 milioane de dolari

HARRISBURG, PA (14 ianuarie, 2011) . . . Compania de servicii industriale şi construcţii Harsco Corporation (NYSE: HSC) a anunţat azi două noi comenzi în sectorul industrial pentru grupul său Harsco Infrastructure, totalizând o valoare estimată de 9 milioane de dolari, reafirmând astfel, faptul că în cadrul strategiei grupului, accentul cade pe construcţiile industriale şi pe sectorul de mentenanţă a fabricilor la nivel mondial.

2010-09-15 Harsco obţine certificatul ISO 14001

La începutul lunii septembrie 2010, Harsco Infrastructure Olanda a primit certificatul de management de mediu ISO 14001. Astfel, compania din Olanda este una dintre primele din domeniu care atinge acest standard.

2010-06-10 Harsco câştigă premiul internaţional SHE AWARD

Harsco Infrastructure a fost desemnată de către producătorul internaţional din domeniul industriei şi petrochimiei SABIC (Saudi Basic Industries Corporation) câştigătoarea prestigiosului său premiu SHE (Siguranţă, Sănătate şi Mediu), decernat furnizorilor şi prestatorilor de servicii pentru anul 2010.


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko