Despre noi

Echipă puternică - performanțe puternice

Brand Energy & Infrastructure Services este furnizor principal de servicii de specialitate pentru piețele internaționale de energie, de industrie și pentru piețele de infrastructură din întreaga lume. Gama noastră extinsă de servicii include schele și echipamente de acces, servicii de protecție împotriva coroziunii, servicii de anvelopare și vopsire, de izolare, ignifugare, materiale refractare, servicii mecanice, inginerie, sisteme de cofrare și eșafodaj. Clienții Brand beneficiază de o rețea bine sudată ce cuprinde peste 225 de filiale localizate în 30 de țări pe întreg cuprinsul globului și de o forță de muncă impresionantă: 22.000 de specialiști de nivel international.

În prezent, corporația Brand include mai multe companii cu o bogată tradiție , care se numără printre liderii de piață în regiunile și sectoarele în care activează. În România, operăm sub numele Hunnebeck România SRL.

Codul de conduită

Codul de conduită al companiei Brand constă dintr-o serie de politici referitoare la standardele etice și legale de comportament care trebuie respectate de  angajații și reprezentanții companiei în desfășurarea activității lor.

DESCĂRCAȚI Codul de conduită al companiei BRAND:

Code of Conduct_ro.pdf


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko