Carieră | De ce să alegeţi Brand Energy?

Brand Energy este unul dintre principalii furnizori de servicii de construcţii şi întreţinere industrială de pe plan mondial. Mii de oameni, din toate colţurile lumii, aleg Brand ca partener preferat multidisciplinar pentru a-i ajuta să-şi execute proiectele în siguranţă, la timp şi în limitele bugetului.

Investim în oameni

Obiectivul nostru este de a obţine performanţa organizaţională prin angajaţii noştri. Acest lucru se poate realiza doar printr-o informare permanentă a tuturor angajaţilor noştri, cu privire la activităţile din cadrul organizaţiei, inclusiv la scopurile şi obiectivele fixate, precum şi la modul în care fiecare angajat poate contribui la atingerea acestora.

Punem bazele unei culturi care să ne facă să ne simţim apreciaţi şi capabili să oferim soluţia potrivită, lucrând împreună şi ajutându-i pe alţii să facă la fel. Totodată, ne străduim în permanenţă să fim în fruntea clasamentului, într-o industrie ce cunoaşte o competiţie în creştere şi o dezvoltare accelerată.

Succesul nostru este asigurat de angajaţii excepţionali ce alcătuiesc echipa noastră globală, astfel că viitorul nostru depinde de atragerea, recompensarea şi păstrarea celor ce ne împărtăşesc planurile ambiţioase de creştere.

Dezvoltare

Întrucât afacerea noastră devine din ce în ce mai complexă, căutăm în permanenţă mijloace noi de a ne sprijini şi dezvolta oamenii. Indiferent de sfera de activitate, vă puteţi aştepta la oportunităţi de instruire care să vă ajute la dezvoltarea propriilor capacităţi.

Anual, se desfăşoară şedinţe de evaluare a performanţelor personale şi întâlniri regulate "între patru ochi" pe tot parcursul anului. Aceste discuţii sunt menite să vă ajute să vă înţelegeţi punctele forte şi cele ce necesită perfecţionare, pentru a ne permite astfel să vă sprijinim în atingerea potenţialului maxim.

Comunicarea

Avem căi de comunicare clare, astfel încât fiecare angajat să-şi poată exprima ideile. Există un site pe intranet, reviste, precum şi sesiuni de briefing pe departamente şi recenzii individuale care oferă tot atât de multe oportunităţi pentru feedback şi observaţii periodice.

Totodată, efectuăm şi sondaje de opinie printre angajaţi - nu doar pentru a crea un loc de muncă mai bun, ci şi pentru a ne perfecţiona compania pentru clienţii şi acţionarii noştri. Rezultatele sunt folosite de echipa de management ca parte a unor revizuiri continue ale priorităţilor şi practicilor de management.


Contactati-ne!
  • Hunnebeck România SRL

    Căpuşu Mare, nr. 310 | 407145 judeţul Cluj | Tel. +40 264 504 270 | Mobil Receptie: +40 755 045 568 | Mobil Dept. Tehnic: +40 751 155 538
    Fax. +40 264 504 269 | info_ro@huennebeck.com

Selectaţi ţara

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko